Ons oog voor Schoonheid en Perfectie.

SELECTIONS

By EYCO

hands

 

Eyco ontwikkeld al meer dan  25 jaar met veel liefde nieuwe rassen van bloemen en planten.

We beschikken over een divers aanbod van geselecteerde plant rassen, voort gekomen uit onze eigen veredeling. We beschikken zowel over een snijbloemen als potplanten assortiment.

Door strenge selectiecriteria blijven alleen de meest onderscheidende en prachtige rassen over.  Zo zijn er vele successen behaald met de veredeling van onder andere Zanthedeschia, Nerine en Agapanthus. Alleen onze beste rassen krijgen een naam beginnend met EY, zoals onze Zanthedeschia Aethiopica EYDOLLS.

 

Naamloos-klein

Producten

Zanthedeschia Aethiopica

EYDOLLS

Naamloos-klein

In de tijd van de Romeinen werd de bloem symbool gezien voor feesten en plezier. Dit kwam doordat de bloem van de Calla lijkt op een kelk, wat in die tijd gebruikt werd tijdens het proosten. Nu nog zien we die feestelijke betekenis van de Calla terug. De bloem wordt namelijk veel in feestelijke boeketten gebruikt en in decoraties en corsages bij bruiloften.

Bekijk het assortiment

Agapanthus

EYFORI

Naamloos-klein

In 1997 is een collectie agapanthus aangekocht welke de basis vormt van het huidige assortiment . Deze evergreen soorten gekruist met afstervende type leverde verrassende resultaten op. Zoals bloem productie over een langere periode en zeker een goede aanwinst is de pot agapanthus Charlotte welke van weefselkweek in 5-6 maanden kan bloeien en kort is.

Bekijk het assortiment

Kniphofia

 

Bekijk het assortiment

Nerine

Naamloos-klein

 

Bekijk het assortiment

Cyrtanthus

Naamloos-klein

 

Bekijk het assortiment

Contact

Wilt u meer weten of heeft u vragen

Info@eyco.nl

Bianca van Eijk

Sales

Bianca@eyco.nl

Bianca@eyco.nl

+31 (0) 6 42 56 46 54

Patricia van Eijk

Administratie

administratie@eyco.nl

administratie@eyco.nl

Locatie

Eijco BV

Dwarskade 11
2631 NA  Nootdorp
Nederland