EYDOLLS

By EYCO

Zanthedeschia Aethiopica

Zanthedeschia Aethiopica EYDOLLS is de idool onder de calla's. Met ons oog voor Perfectie en schoonheid zijn wij constant opzoek naar DE mooiste en exclusieve EYDOLLS. 

De Zanthedeschia Aethiopica ook wel bekend als de witte aronskelk. Maar is echter tegenwoordig beschikbaar in veel meer kleuren.

Ons huidige assortiment omvat meer dan alleen wit, van uitbundig tot zeer zeldzame kleuren: van licht roze tot paars en zelfs groen. Een pracht aan kleuren die heel wat veredelingsjaren heeft gekost. De Calla is als snijbloem leverbaar, en zijn speciaal veredeld met het oog op unieke kleuren én een lange houdbaarheid.

De prachtige bloemen bestaan uit een trechtervormige opgerolde kelk blad, met een overhangende uitlopende punt. Met in de kelk een licht gele bloeikolf.

Laat je betoveren door deze grote krachtige bloemen die word gezien als de bloem voor zuiverheid en sympathie, en ook wel de geluks bloem word genoemd.

 

flowers

Zanthedeschia Aethiopica

EYDOLLS White

Eydolls White 1

Lengte: 50 -70 cm
Kleur: Wit
Beschikbaarheid: Januari t/m Mei

EYDOLLS Pink

eydolls pink

Lengte: 50 -70 cm
Kleur: Roze
Beschikbaarheid: Januari t/m Mei

EYDOLLS Purple White

eydolls purple white

Lengte: 50 -70 cm
Kleur: Paars / Wit
Beschikbaarheid: Januari t/m Mei

EYDOLLS Salmon

274328-Zantedeschia-'Do20sp0lts'-EYDOLLS-SALMON

Lengte: 50 -70 cm
Kleur: Zalm
Beschikbaarheid: Januari t/m Mei

EYDOLLS Purple Pink

eydolls purple pink

Lengte: 50 -70 cm
Kleur: Paars / Roze
Beschikbaarheid: Januari t/m Mei

EYDOLLS

By EYCO

De EYDOLLS komen voort uit de jaren lange veredeling van EYCO. Met het oog voor schoonheid en perfectie zijn alleen de mooiste bloemen geselecteerd die een EYDOLLS mogen zijn. 

Eyco ontwikkeld al meer dan  25 jaar met veel liefde nieuwe rassen van bloemen en planten. Door strenge selectiecriteria blijven alleen de meest onderscheidende en prachtige rassen over.  Zo zijn er vele successen behaald met de veredeling van onder andere Zanthadeschia, Nerine en Agapanthus. Alleen onze beste rassen krijgen een naam beginnend met EY, zoals onze Zanthedeschia Aethiopica EYDOLLS.

More about

calla-wit

symbolische betekenis

In de tijd van de Romeinen werd de bloem symbool gezien voor feesten en plezier. Dit kwam doordat de bloem van de Zanthedeschia lijkt op een kelk, wat in die tijd gebruikt werd tijdens het proosten. Nu nog zien we die feestelijke betekenis van de Zanthedeschia terug. De bloem wordt namelijk veel in feestelijke boeketten gebruikt.

Contact

Wilt u meer weten of heeft u vragen

Info@eyco.nl