EYFORI

By EYCO

Agapanthus

Alleen de mooiste euforische van ongekende kwaliteit agapanthus zijn een EYFORI.

Met grote volle bloemschermen, gevuld met trompet vormige bloementjes in intense pure kleuren variërend van wit tot donker blauw, op een stevig, lange, statige bloemsteel. Een echte eyecatcher!

Wat deze Agapanthus zo uniek maakt is de ongekend lange houdbaarheid op de vaas. En de bloei duur als potplant. De evergreen eigenschappen van deze agapanthus zorgt ervoor dat het gehele jaar genieten is van EYFORI agapanthus,

Door de mooie lange statige stelen zie je de agapanthus er vaak boven uit steken en  zowel in een boeket als in de bloementuin. Dat zagen de kasteelheren van vroeger maar al te goed. zei haalde de mooie agapanthus naar Europa om hun opritten van de kastelen en landhuizen te sieren en meer status te geven. De ongekend mooie agapanthus maakt je tuin zowel je huis euforisch!

Naamloos-klein

Agapanthus

flowers

EYFORI Blue

test 2

Lengte: 50 -70 cm
Kleur: Blauw
Beschikbaarheid: Maart - November

EYFORI Dark Blue

geen-foto

Lengte: 50 -70 cm
Kleur: Donker Blauw
Beschikbaarheid: Maart - November

EYFORI White

test

Lengte: 50 -70 cm
Kleur: Wit
Beschikbaarheid: Maart - November

Bianca1

EYFORI

By EYCO

De EYFORI komen voort uit de jaren lange veredeling van EYCO. Met het oog voor schoonheid en perfectie en kwaliteit zijn alleen de mooiste bloemen geselecteerd die een EYFORI mogen zijn. 

Eyco ontwikkeld al meer dan  25 jaar met veel liefde nieuwe rassen van bloemen en planten. Door strenge selectiecriteria blijven alleen de meest onderscheidende en prachtige rassen over.  Zo zijn er vele successen behaald met de veredeling van onder andere Zanthadeschia, Nerine en Agapanthus. Alleen onze beste rassen krijgen een naam beginnend met EY, zoals onze Agapanthus EYFORI.

Vertel ons meer

witinsta

symbolische betekenis

Agapanthus word ook wel gezien als dé liefdesbloem. De naam Agapanthus komt uit het Grieks, agape betekent liefde en anthos betekent bloem, samengevoegd 'Bloem der liefde' daarom ook wel 'Liefdesbloem' genoemd.

De bloem is een Afrikaans symbool voor de liefde. Het geven van een Agapanthus is een uiting van liefde voor iemand. 1 losse bloem steel is al een boeket op zich door de scherm van vele kleine bloementjes bij elkaar. De afzonderlijke bloempjes worden ook veel in bruidsboeketten gebruikt.

Een inspirerende blik

Voor meer bloem inspiratie www.365dagenbloemen.nl 

Contact

Wilt u meer weten of heeft u vragen

Info@eyco.nl

 

Marketing en Sales

Bianca@eyco.nl

+31 (0) 642564654